Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Segway Trotineta Electrica F40I 25 km/h, Dimensiune roti 10 inch ,Autonomie max 40 km, Negru

Cod:

AA.00.0013.10


Cod intern: #2724646

Trimite comanda pana maine la ora 16:00.
Termen estimativ de livrare: Marti, 17 Septembrie intre orele 09:00-16:00
  • Distribuie pe:
2.701,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare: 2,85 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Trotineta Electrica F40I 25 km/h, Dimensiune roti 10 inch ,Autonomie max 40 km, Negru de la Segway

Trotineta Electrica Ninebot KickScooter F40I Powered by Segway Viteza maxima 25 km/h, Dimensiune roti 10 inch ,Autonomie max 40 km

 

 

Trotineta Electrica Ninebot KickScooter F40I este perfecta pentru deplasarile tale. Autonomia de 40km si viteza legala de 25km/h ofera combinatia ideala pentru o trotineta electrica de oras. Aceasta serie noua are incluse semnalizatoarele astfel incat participantii la trafic sa stie care sunt intentiile tale de drum iar tu sa te simti in siguranta.

 

Noua serie F vine cu imbunatatiri si semnalizatoare incluse! 

   

Confort

Anvelope mari care absorb socurile pentru calatorii placute.

Vrei sa mergi cu trotineta electrica prin oras dar si pe terenuri mai accidentate? Indrazneste cu F40: accelereaza, franeaza, repeta! Anvelopele mari de 10 inch sunt fara pana datorita stratului de silicon din interior. Cele doua frane independente (frana electronica fata si frana pe disc spate) ajuta si ele la absorbtia socurilor, iar calatoria ta va fi mai sigura si mai lina!

   

Putere

Motor electric puternic si stiluri diferite de condus!

Adapteaza Ninebot F40I la stilul tau de condus si in functie de trafic. Poti castiga si mai mult timp mixand variantele trotineta/transport in comun. Vei ajunge la timp la destinatie cu cele trei moduri de rulare. Selecteaza Modul Eco 15 km/h sau Standard 20km/h sau Sport cu o viteza de pana la 25 km/h. Motorul electric este puternic dar silentios si nu polueaza fonic. Bucura-te de calatoriile tale si testeaza puterea trotinetei urcand pante cu inclinatie de pana la 20%.

   

Practic

Planifica drumurile in functie de autonomia de 40 km si timpul de incarcare

Ai mai multe de facut azi? Vrei sa te vezi cu prietenii, sa vizitezi familia sau pur si simplu sa mergi la serviciu/scoala/acasa? F40I te ajuta sa-ti faci toate drumurile asa cum ti-ai planificat. In plus, poti incarca trotineta oriunde si oricand. F40I are o capacitate a bateriei de 367 Wh (10200 mAh) si se incarca complet in aproximativ 6,5 ore.
Acumulatorul este situat in podea, astfel centrul de greutate este scazut si ofera o plimbare mult mai sigura si mai stabila.

   

Compact

Design compact din otel carbon care sustine pana la 120kg!

Pliaza F40I in doua miscari si cu o singura mana, apoi depoziteaza trotineta sau ia-o cu tine acolo unde te duci. Trotineta Electrica Ninebot KickScooter F40I este conceputa pentru utilizare intensa in oras si nu numai. Are structura triunghiulara din otel carbon, ceea ce face sa fie o trotineta electrica puternica si stabila. Cadrul solid poate suporta o sarcina maxima utila de 120kg.

   

Siguranta

Aprinde luminile de siguranta!

KickScooterul tau are acum un nivel mai ridicat de siguranta datorita semnalizatoarelor. Vei putea arata directia spre care calatoresti tuturor participantilor la drum din fata sau spatele tau. Ninebot F40I este echipat complet pentru drumuri in conditii de lumina scazuta. Astfel, farul LED are o lumina neorbitoare de 2,1 W. Luminile de frana si spate sunt vizibile iar reflectoarele E-MARK sunt plasate in fata, pe lateral si in spatele trotinetei. Ninebot F40I este trotineta electrica perfecta pentru oras!

   

Ecologic

Sistemul inteligent de gestionare a bateriei (BMS)

Sistemul de recuperare a energiei transforma energia kinetica a vehiculului in energie electrica. Energia nu este irosita deloc si este reciclata in timpul franarii. Sistemul de Management al Bateriei (BMS) monitorizeaza indeaproape performanta bateriei.

   

Bord

Toate informatiile necesare sunt pe bord

Calatoresti cu Ninebot Seria F si vrei sa stii cata baterie ai sau ce mod de calatorie e setat? Intr-o singura privire, poti verifica toate informatiile necesare pe afisajul color LED al bordului. De asemenea, poti verifica viteza de deplasare, daca lumina din fata este aprinsa/stinsa si multe altele.

Conexiunea Bluetooth la aplicatia mobila Segway-Ninebot permite sa vezi autonomia si celelalte date de mers. Poti activa modul Walk daca este necesar si vrei sa mergi la pas cu trotineta electrica prin oras.

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
    • Viteza maxima
      25 km/h km/h
    • Masa proprie
      17.8 Kg
    • Masa maxima
      120 Kg Kg
    • Dimensiuni
      114.3 x 48 x 116 cm
    • Altele
      Putere motor: 350 W
    • Culoare
      Negru
  • Acumulator
    • Tip acumulator
      Lithium-Ion
    • Durata de incarcare
      6.5 h

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.