Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Segway Trotineta electrica F40E, 25 km/h, 120 Kg, 350 W, Negru

Cod:

AA.00.0010.78


Cod intern: #2724652

Trimite comanda pana maine la ora 16:00.
Termen estimativ de livrare: Marti, 17 Septembrie intre orele 09:00-16:00
  • Distribuie pe:
2.536,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare: 2,85 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Trotineta electrica F40E, 25 km/h, 120 Kg, 350 W, Negru de la Segway

Trotineta electrica Segway-Ninebot Kickscooter F40E

 

Ninebot Kickscooter, noua generatie de scuter electric din seria F

Noul scuter Ninebot Kickscooter F40E by Segway are tot ce ai nevoie. In functie de modul de condus pe care il alegeti, puteti calatori pana la 40 km cu o singura incarcare, datorita bateriei cu o capacitate suficient de mare si motorului puternic. In modul sport, scuterul poate calatori cu o viteza de pana la 25 km/h. Datorita performantelor sale ridicate, poate face fata unor pante de pana la 20%. Centrul de greutate scazut si anvelopele de 10 inchi cu un strat auto-vindecator, rezistent la perforare garanteaza o utilizare confortabila si sigura. Trotineta electrica Ninebot Kickscooter F40E by Segway foloseste o frana electrica fata si o frana pe disc spate pentru a opri. Datorita conexiunii Bluetooth, poti conecta trotineta si la aplicatia care poate fi descarcata pe smartphone. Pe volan exista un afisaj LED luminos si usor de citit, unde puteti vedea toate informatiile in timp real. Atingeti de doua ori pentru a selecta modul de conducere. Capacitatea maxima de incarcare a scuterului electric este de 120 kg.

 

Scuter electric Ninebot Kickscooter F40E dezvoltat cu precizie

Un alt avantaj al scuterului Ninebot Kickscooter F40E by Segway este designul sau usor si usor de pliat. Asa ca il poti lua cu usurinta cu tine in transportul public, il poti pune in portbagajul masinii sau il poti purta confortabil in mana. Trotineta Segway Ninebot F40E are un cadru triunghiular nou, mai durabil, care face trotineta puternica si durabila. Datorita centrului sau de greutate scazut, trotineta Ninebot Kickscooter F40E by Segway ofera o senzatie de stabilitate si siguranta in timpul utilizarii.

 

Ninebot Kickscooter F40E de Segway cu un afisaj stralucitor, usor de citit

Trotineta electrica Ninebot Kickscooter F40E are un design elegant si un afisaj luminos, usor de citit pe volan. Afisajul arata nu numai viteza actuala in timp real, ci si modul de alimentare si starea bateriei. Trotineta Ninebot Kickscooter F40E by Segway este, de asemenea, echipata cu tehnologie Bluetooth, astfel incat sa-l poti asocia cu usurinta cu aplicatia Segway-Ninebot de pe smartphone-ul tau. Atingeti de doua ori afisajul scuterului electric Ninebot Kickscooter pentru a alege intre modurile de conducere:

 

  • Eco - alege acest mod pentru a atinge raza maxima de actiune a scuterului!
  • Standard - combinatia ideala de viteza si autonomie pentru a va duce la destinatie in timp ce va bucurati de o calatorie de calitate.
  • Sport - profita de viteza maxima a scuterului de 25 km/h (cu o raza de actiune mai scurta)!
  • Plimbare - daca vrei sa folosesti trotineta intr-un ritm de mers, alege acest mod!

 

Motor de inalta performanta

Motorul scuterului are o putere de 350 W, datorita caruia poti conduce scuterul cu o viteza de pana la 25 km/h. Ninebot Kickscooter F40E de la Segway poate gestiona pante de pana la 20%. Autonomia maxima a scuterului electric este de 40 km, in functie de modul de conducere ales.

 

Ninebot Kickscooter F40E de la Segway cu iluminare de calitate

In timp ce rulezi cu rolele, nu este important doar sa fii vazut, ci si sa fii vazut. Ninebot Kickscooter F40E de la Segway are un far frontal LED cu o putere de 2,1 W. Pentru a fi vizibil in trafic, trotineta Ninebot Kickscooter F40E by Segway este echipata cu reflectoare speciale E-MARK pe fata, spate si laterale. Si daca cineva iti iese in cale, poti suna la soneria mecanica.

 

Anvelope de calitate si centru de greutate scazut

Plimbarea confortabila si sigura pe trotineta electrica Ninebot Kickscooter F40E by Segway este asigurata de anvelopele speciale de 10 inci, solide, cu un strat de gel. Aceste anvelope reduc la minimum riscul de perforare. Bateria Ninebot Kickscooter F40E by Segway este amplasata in suport pentru picioare, ceea ce confera scuterului un centru de greutate scazut. Scuterul se lauda asadar cu o stabilitate mare.

 

Ninebot Kickscooter F40E de Segway poate fi incarcat prin portul din suport pentru picioare

Portul de incarcare al Ninebot Kickscooter este usor accesibil deoarece este situat pe suport pentru picioare. Capacitatea bateriei Segway Ninebot Kickscooter F40E de la Segway este de 367 Wh (10,2 Ah) si dureaza aproximativ 6,5 ore pentru a se incarca complet. Sistemul BMS protejeaza bateria scuterului electric impotriva supraincarcarii, supraincalzirii si scurtcircuitului.

 

 

Scuter electric cu sistem de recuperare a energiei

Datorita franarii regenerative, energia cinetica a trotinetei Ninebot Kickscooter este transformata in energie electrica la franare. Acest lucru mareste continuu raza de actiune a Ninebot Kickscooter F40E de Segway. Energia produsa in acest fel este stocata intr-o baterie cu litiu incorporata. Sistemul de franare al Ninebot Kickscooter F40E de la Segway este format din doua parti independente - o frana electrica fata si o frana pe disc spate. Acest lucru va permite sa va opriti mai sigur si mai rapid daca este necesar.

 

 

Cu ajutorul aplicatiei, puteti obtine o imagine de ansamblu perfecta

Ninebot Kickscooter F40E de la Segway are conectivitate Bluetooth, astfel incat sa il puteti conecta cu usurinta la telefon si la aplicatia Segway-Ninebot, care poate fi descarcata gratuit pe dispozitivele Android si iOS. Puteti gasi toate informatiile disponibile despre scuterul dvs. in aplicatie. Astfel, de exemplu, veti sti intotdeauna daca bateria va dura pentru urmatoarea distanta. Pentru o utilizare maxima, aplicatia este folosita pentru a actualiza firmware-ul.

 

 

Capacitate de incarcare 120 kg
Multime 17,1 kg
Material cadru Aluminiu
Prindere TPR
Lungimea rolei 114 cm
Inaltimea minima a volanului 116 cm
Inaltimea maxima a volanului 116 cm
Proprietati suplimentare Structura pliabila, Suport, Clopot, Display, Recuperare energie (KERS)
Sistem de franare Disc rupt
Culoare Gri antracit
Rezistenta la apa IPX5
Diametrul rotii din fata 10" (254 mm)
Diametrul rotii din spate 10" (254 mm)
Materialul rotii Cauciuc pentru furtun
Performanta 350W
Viteza maxima 25 km/h
Rezistenta maxima la catarare 20%
Distanta posibila 40 km
Capacitatea bateriei 10,2 Ah
Tip baterie Ioni de litiu

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
    • Viteza maxima
      25 km/h km/h
    • Masa proprie
      17.1 Kg Kg
    • Masa maxima
      120 Kg Kg
    • Dimensiuni
      116.0 x 114.3 x 48.0 cm
    • Altele
      Rezistenta IPX5
    • Culoare
      Negru
  • Acumulator
    • Tip acumulator
      Lithium-Ion
    • Durata de incarcare
      6.5 h

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.