Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Segway Trotineta Electrica F25I 25 km/h, Viteza maxima 25 km/h, Dimensiune roti 10 inch ,Autonomie max 25 km, Negru

Cod:

AA.00.0013.11


Cod intern: #2724655

  • Distribuie pe:
2.071,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare: 2,85 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Trotineta Electrica F25I 25 km/h, Viteza maxima 25 km/h, Dimensiune roti 10 inch ,Autonomie max 25 km, Negru de la Segway

Trotineta Electrica Ninebot KickScooter F25I Powered by Segway Viteza maxima 25 km/h, Dimensiune roti 10 inch ,Autonomie max 25 km

 

 

Ninebot KickScooter F25I este conceputa pentru calatoriile mai scurte si dese!

Ne-am ocupat si de siguranta in trafic astfel ca trotineta are semnalizatoare incluse iar structura solida este din otel carbon. Bucura-te de calatorii placute cu noua Trotineta Electrica Ninebot KickScooter F25I!

 

Noua serie F vine cu imbunatatiri si semnalizatoare incluse! 

   

Confort

Indrazneste si pe drumurile mai accidentate!

Este momentul perfect pentru a-ti provoca trotineta electrica! Foloseste trotineta atat in oras pe drumuri drepte si cat pe terenuri mai accidentate.

Vei vedea cum anvelopele sale mari de 10 inch cu camera interioara iti fac deplasarea mai lina si mai placuta. Ninebot F25I are doua frane independente: frana electronica fata si frana pe disc spate. Astfel absorbtia socurilor va fi mai lina iar oprirea este sigura si ferma!

   

Putere

Adapteaza modul de condus la stilul tau si la trafic!

Ai plecat la intalnire cu prietenii si ai destul timp la dispozitie? Selecteaza Modul Eco cu viteza maxima de 15km/h si obtii cea mai autonomie cu acest model . Vrei sa ajungi mai repede la destinatie? Modul Sport te duce cu pana la 25km/h. Modul Standard are o viteza maxima de pana la 20 km/h.

Datorita motorului electric nu vei polua fonic si te vei bucura de calatorie urcand pante cu inclinatie de pana la 15%!

   

Practic

Incarcare rapida oriunde si oricand

Autonomia de 25km iti permite sa faci mai multe drumuri zilnic. Daca intre timp iti schimbi planurile o poti incarca la birou, acasa sau cand faci o pauza intre plimbari. Vrei sa te vezi cu prietenii, sa vizitezi familia sau pur si simplu sa mergi la serviciu/scoala/acasa? Le poti face pe toate! F25I are o capacitate a bateriei de 275 Wh (7650 mAh) si se incarca complet in aproximativ 5 ore. Acumulatorul este situat in podea, astfel centrul de greutate este scazut si ofera o plimbare mult mai sigura si mai stabila.

   

Compact

Design compact si cadru din otel carbon

Un cadru robust si cu structura triunghiulare din otel carbon creeaza o trotineta electrica puternica si stabila, perfecta pentru utilizare intensa, zilnica. Cadrul sustine o sarcina maxima utila de 100kg.

   

Vizibilitate si siguranta in trafic cu noile semnalizatoare!

Trotineta Ninebot KickScooter F25I este in conformitate cu noile reglementari!

F25I are semnalizatoare incluse. In fata sau in spatele tau, acum vei putea arata directia spre care calatoresti tuturor participantilor la drum! KickScooter-ul iti permite sa conduci in conditii de lumina scazuta. Farul LED din fata are o lumina neorbitoare de 2,1 W. Luminile de frana si spate sunt vizibile. In plus, ai reflectoare E-MARK plasate in fata, pe lateral si in spatele trotinetei.

   

Ecologic

Sistemul inteligent de gestionare a bateriei (BMS)

Sistemul de recuperare a energiei se asigura ca nicio energie sa nu fie irosita. Energia kinetica a vehiculului este reciclata pe timpul franarii si trasformata in energie electrica, in timp ce Sistemul de Management al Bateriei (BMS) monitorizeaza indeaproape performanta bateriei.

   

Bord

Panou de control cu informatii

Te-ai razgandit si in loc sa mergi acasa te opresti in oras cu prietenii? Verifica nivelul bateriei si modul de calatorie setat. Vei avea informatiile necesare la un loc, toate pe panoul LED.  Poti planifica drumurile si incarcarea in functie de asta. In plus, o poti incarca oriunde si oricand.

Poti verifica viteza de deplasare, daca lumina din fata este aprinsa/stinsa si multe altele. Conexiunea Bluetooth la aplicatia mobila Segway-Ninebot permite sa vezi autonomia si celelalte date de mers. Tot de aici poti sa activezi modul Walk daca este necesar.

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
    • Viteza maxima
      25 km/h km/h
    • Masa proprie
      15.5 Kg
    • Masa maxima
      100 Kg Kg
    • Dimensiuni
      114.3 x 48 x 116 cm
    • Altele
      Continut pachet: 1 x Incarcator
      1 x Trotineta electrica
    • Culoare
      Negru
  • Acumulator
    • Tip acumulator
      Lithium-Ion
    • Durata de incarcare
      5 h

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.